Do It Now

Södra Lindåsg. 14
361 42 Lindås
Image 1 Image 2 Image 3
OBS. Ingen massage vid förkylning! Ring gärna återbud och boka ny tid.

Mina tjänster

Hot Stone Massage

90 min 850,00 kr

Friskvård

30 min 250,00 kr mer info

individuell massage efter behov

Medicinsk fibromassage

70 min 350,00 kr mer info

Elevbehandling till 2019-31-01
Minst 10 behandlingar 2 ggr/ veckan för resultatet

Fibromyalgi påverkar hela människan både till kropp och själ och skall behandlas med detta i åtanke. Fibromassagen tar hänsyn till hela människan och är därför ett koncept där mental träning, näring och skonsam träning mm ingår, de är viktiga delar i den behandlingsarsenal och de åtgärder som finns.I stället för en klassisk massage får människor en mild känsla på kroppen, eftersom de lider av många smärtor.

Klangmassage

60 min 650,00 kr mer info

Klangmassage är en teknik för djupavslappning och återhämtning.
Behandlingen sker genom att klangskålar placeras på klienten som ligger bekvämt på mage eller rygg.

De mjuka vibrationerna från skålarna masserar kroppen mjukt och den klangen leder klienten in i ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd.
Bra mot olika former av spänningar och muskelvärk.
Vår kropp består av 70 till 80 procent vatten och klangmassagen börjar där. Därför kommer kroppen då i harmoni!

Rygg- och nackemassage

30 min 400,00 kr mer info

Ryggmassage, axelmassage och nackmassage innebär att jag behandlar muskler, senor, ledband och bindväv med mina händer. Behandlingen leder till att spända och ömmande muskler slappnar av eller stimuleras. När musklerna mjukas upp får man bättre rörlighet. Man mår bra av massage bland annat om mRan har muskelspänningar och muskelvärk.

Reiki healing

50 min 550,00 kr mer info

Reiki är ett japanskt ord och betyder ungefär universell livsenergi. Metoden upptäcktes av dr Mikao Usui i Japan 1914, och fick snabbt stor spridning i Japan, och senare över hela världen. Via händerna överför Reikigivaren kanaliserad energi som frigör energiblockeringar, ökar energiflödet och stärker kroppens självläkande förmåga. Energin påverkar kroppens läkande på alla nivåer; fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Reikiutövaren använder inte sin egen energi, utan är enbart en kanal för den helande livsenergin
Reiki Healing är avslappnande användningar med djupgående verkan. Reiki är en healingform som är mycket avslappnande och djupgående. Den arbetar med orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället.

Zonterapi

40 min 500,00 kr mer info

Zonterapi bethyder även reflexyonerapi.
Kroppens alla organ anses representerade bl.a. på fötterna, och man behandlar oftast där. Zonpunkter finns enligt zonterapin även på öronen och övriga kroppen.
Smärta. Vi vet att kroppen använder smärta som varningssignal. Det vi däremot inte vet är att vi går och bär på mycket dold smärta som plötsligt kommer i dagen när någon börjar massera våra fötter. Zoner/reflexpunkter finns i fötterna, händerna och på andra delar av kroppen och dessa kommunicerar med körtlar, organ och övriga kroppsdelar. Zonterapin är en unik metod som använder sig av tryck på dessa reflexpunkter. Trycket stimulerar och hjälper naturen att vidmakthålla homeostas, jämviktstillstånd, så mycket som är uppnåeligt för varje enskild individ. Retningar vi åstadkommer leder till en reaktion i det område zonen svarar mot och skapar därigenom en självläkningsprocess.

Reconective Healing

60 min 650,00 kr mer info

Reconnective Healing är en ny form av healing som introducerades av amerikanen Eric Pearl. Den stämmer dig i en ny frekvens och balanserar dig, du når djup avslappning och du kan få uppleva läkande på olika plan.
Ändå ersätter denna metod inte en läkare!
För dig som vill förstå vidden av denna form ges här en fördjupad beskrivning. Reconnective Healing består alltså av det kompletta healing- och evolutionärt kontinuerliga flödet av energi, ljus och information. Till skillnad från andra healing ”tekniker” möjliggör Reconnective Healing förändringar som är fysiska, mentala, känslomässiga, den ge dig en healing som inkluderar evolution av din själva ande och ditt innersta väsen! Reconnective Healing begränsas inte av dimensionerna rum och tid. Ditt samspel med dessa högst påtagliga energier aktiveras under din användning, och forsätter att arbeta med dig långt efter det att användningen avslutats. Till följd av dina användningar kommer du att harmoniseras med en mer omfattande och evolutionär healingfrekvens än någonsin tidigare och är ofta en livsavgörande upplevelse.
Behandling 30 minuter och 30minuter samtal.

Novafon behandling

20 min 300,00 kr mer info

Novafon ljudvågor
De akustiska våganordningar på den lokala vibrationsterapi av Novafon finns många år av tal terapi nödvändig och en viktig del i den totala behandlingen av svälja, röst eller myofunctional störningar. Behandlingen är enkel och effektiv: vibrationerna genererade stimulera muskler, nerver och vävnader djupt och försiktigt med ett djup av 6 cm. Detta reglerar muskeltonen, ökar perceptionen och förbättrar aktiveringen av den drabbade funktionen. Terapeuter stimulera Novafon akustiska våganordningar, ansikte och hals för att aktivera musklerna som är involverade i att svälja och tala. Men även i munnen kan vibrotaktil stimuleras med hjälp av de nya intraorala bilagorna. NOVAFON: Ett måste för talterapi.
Exempel på möjliga användningsområden:
dysfagi
dysfoni
dysartri
- Myofunktionell dysfunktion
 
Bevisbaserad terapi
Vetenskapen visar att förbättras genom djupa mekaniska vibrationer nervösa linjer, stimulerad hjärnaktivitet och muskeltonus kan påverkas i positiv riktning. De kända akustiska våganordningar Novafon är unika för att studera vid Fraunhofer-institutet i djup 6cm, som inte kan uppnås med en manuell terapi. Exempel på applikationer: återkommande nerv pares efter struma kirurgi terapi efter tumörkirurgi av huvudet och halsområdet Functional dysfoni Dysfagi andning och röstterapi Pediatrics, t ex:. Skrik knutor Phonationsverdickungen, respiratoriska störningar, stamning, apraxi av tal, bronkit

Tejping

10 min 75,00 kr mer info

Kinesiologi tejp

Ansiktszonterapi

30 min 400,00 kr

Aromamassage

90 min 900,00 kr

Bindvävsmassage

30 min 400,00 kr

Cranio sacral behandling

45 min 600,00 kr

Dorn Breuss behandling

60 min 650,00 kr

Faszienbehandling

30 min 400,00 kr

Massage individuell

30 min 400,00 kr

Massage individuell

60 min 650,00 kr

Kinesiologi

90 min 900,00 kr

Koppningsmassage

60 min 700,00 kr

Lymfmassage

90 min 850,00 kr

Schuessler vävnadssalter

30 min 400,00 kr

Strain counterstrain behandling

30 min 400,00 kr

Terapeutisk laser

30 min 400,00 kr

Triggerpunktmassage

30 min 400,00 kr

Om företaget

Fokus med mina behandlingar är att upprätthålla kroppsbalansen i kropp och själ och aktivera kroppens självläkningsförmåga


Adress
Do It Now
Södra Lindåsg. 14
361 42 Lindås


Kontakta oss
0761353005
jarmila_franck@hotmail.com
www.doitnow.nu


Öppettider
Måndag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 14:00 - 17:00
Fredag: 14:00 - 17:00